OCUflash blue kapi za oko 10 ml

OCUflash blue predstavljaju prvu pomoć kod nadraženih očiju, od prvog dana života.

8,42 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

OCUflash blue su kapi za oko, otopina bez konzervansa, koje sadrže ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis). Namijenjene su ukapavanju u oko, ispiranju oka ili služe kao oblog za oko.

Ekstrakt biljke vidac djeluje protuupalno, kao dezinfekcija i adstringent. Ova svojstva biljke vidac već dugo se koriste za smirivanje oka te za prevenciju i dodatno liječenje neinfektivnih upala očnih kapaka i konjunktive oka.

OCUflash blue se koristi kao otopina za ispiranje nadražujućih čestica iz oka te u slučaju neugoda u oku kao sto su pečenje, grebanje, svrbež i osjećaj stranog tijela u oku.

Kapi ne sadrži konzervanse, pa je idealan proizvod za osobe koje nose kontaktne lece i za osobe s osjetljivim očima.

Indijacije:

  • za ispiranje oka
  • uklanjanje nečistoća i stranih tijela iz oka
  • lakše upale
  • ječmenac
  • alergije

Ove kapi mogu koristiti odrasli, adolescenti i djeca. Zbog sigurnosti proizvoda, može se koristiti i u novorođenčadi, dojenčadi, trudnica i dojilja.

Rok trajanja nakon otvaranja 3 mjeseca.

OCUflash blue kapi za oko 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za smirivanje nadraženog oka i za dodatno liječenje neinfektivnih upala konjunktive i kapaka, 1-2 kapi, 1-4 puta dnevno ukapati u konjunktivalnu vrećicu oka. Za ispiranje stranog tijela iz oka aplicirajte otopinu sve dok strano tijelo nije uklonjeno te do olakšanja tegoba. OCUflash blue se može koristiti tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Sastav

Sastav

natrijev klorid, kalijev klorid, magnezijev klorid heksihidrat, ekstrakt biljke vidac (Euphrasia officinalis), dinatrijev edetat, natrijev tetraborat, polisorbat 80, natrijev hidroksid, pročišćena voda

Napomene

Napomene

Za primjenu u oko. ne čuvati u hladnjaku/ne zamrzavati. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Ne smije se koristiti dulje od 3 mjeseca nakon prvog otvaranja bočice.

SKU: 0002768

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OCUflash blue kapi za oko 10 ml”