PROLUXX All in One Sensitive otopina za leće

PROLUXX All in One Sensitive otopina za leće je posebno formulirana da bi pružila dodatnu udobnost čak i najosjetljivim korisnicima kontaktnih leća.

5,91 12,23 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Više namjenska otopina za korisnike s osjetljivim očima.

Za sve vrste mekih kontaktnih leća uključujući silikonske hidrogelne leće najnovije generacije.

S natrijevim hijaluronatom.

  • čisti i uklanja proteine
  • dezinficira
  • čuva
  • ispire
  • vlaži
  • podmazuje

Dolazi u pakiranjima od 100 ml i 350 ml.

 

PROLUXX All in One Sensitive otopina za leće

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije rukovanja s lećama, pomno operite ruke vodom i sapunom. Izvadite leću iz oka i držeći je na dlanu, kapnite na nju par kapi otopine PROLUXX All in One Sensitive te ju nekoliko sekundi trljajte s obje strane. Isperite leću s obje strane najmanje 5 sekundi koristeći otopinu PROLUXX All in One Sensitive. Stavite svaku leću u njen odjeljak spremnika za leće te ih napunite otopinom PROLUXX All in One Sensitive tako da ona potpuno prekrije leće. Da biste osigurali potpunu dezinfekciju, leće ostavite u otopini najmanje 4 sata (ili tijekom noći). Nakon što završite postupak, leće možete odmah vratiti izravno u oko, ili ih možete najprije isprati. Održavajte spremnik za leće čistim te svaki dan zamijenite otopinu PROLUXX All in One Sensitive u spremniku za leće. Nemojte čistiti spremnik za leće vodom iz slavine.

Sastav

Sastav

natrijev hijaluronat, poloksamer, EDTA, poliheksanid 0,0001% u puferskoj, izotoničnoj i sterilnoj vodenoj otopini.

Napomene

Napomene

nakon otvaranja bočica se ne smije koristiti duže od 90 dana. nakon korištenja uvijek bočicu dobro zatvoriti. Ne koristite ako je sigurnosni zatvarač oštećen ili nedostaje. Nemojte progutati otopinu i držite ju dalje od dohvata djece.

SKU: 1005627

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROLUXX All in One Sensitive otopina za leće”