Propharma Flasteri za kurje oči 6 komada

Propharma Flasteri za kurje oči sa salicilnom kiselinom. 6 flastera.

2,51 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Propharma Flasteri sa salicilnom kiselinom pomažu ukloniti kurje oko, nježni su prema koži sa zaštitnim djelovanjem te zaglađuju zahvaćeno područje.

Ovi jastučići za kurje oči sa središnjim jastučićem od polietilenske pjene zaglađuju i štite zahvaćeno područje omekšavanjem kože i olakšavanjem mehaničkog uklanjanja kurjeg oka, što osigurava brzo i bezbolno uklanjanje kurjeg oka. Njihova debljina štiti zahvaćeno područje od trenja i pritiska.

Propharma Flasteri za kurje oči 6 komada

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije apliciranja, pažljivo očistite i osušite područje na koje se stavlja flaster, kako bi se osiguralo savršeno prianjanje i učinkovitost. Uklonite flaster za kurje oko s papira, te ga postavite centralno iznad kurjeg oka. Mijenjajte flaster za kurje oko svakog dana.

Sastav

Sastav

Sadrži 35 – 40% salicilne kiseline.

Napomene

Napomene

Upotrebljavati samo za liječenje kurjeg oka. Samo za vanjsku upotrebu. Ne upotrebljavati na napukloj i nadraženoj koži. Ne upotrebljavati na crvenoj, napukloj i oštećenoj koži. Ako se pojavi preosjetljivost ili nadraženost, odmah prekinuti liječenje. Dijabetičari, osobe s problemima s cirkulacijom, trudnice, dojilje, djeca mlađa od 16 godina te u slučaju bilo kakve sumnje, prije upotrebe proizvoda potražiti savjet liječnika. Čuvati proizvod u originalnom pakiranju na čistom, suhom i hladnom mjestu. Čuvati dalje od dohvata djece. Ne upotrebljavati duže od 2 tjedna, osim u dogovoru s liječnikom. U slučaju ozbiljnih incidenata, prijaviti proizvođaču ili nadležnom tijelu.

SKU: 0005093

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Propharma Flasteri za kurje oči 6 komada”