Renarthro 60 kapsula

Renarthro – patentirana formula tamjana, smirne i kolostruma.

21,11 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani. Inovativna kombinacija tamjana, smirne i kolostruma, zaštićeno patentom.

Narodna medicina već stoljećima koristi aromatične smole tamjana i smirne. Suvremena znanost potvrdila je da tamian sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna i analgetička svojstva. Također je potvrđeno da ekstrakt smirne sadrži djelatne sastojke koji sprečavaju djelovanje enzima (kolagenaze, hijaluronidaze) odgovornih za razgradnju i degeneraciju hrskavice.

Kolostrum je prvo mlijeko koje stvaraju mliječne žlijezde sisavaca u kasnoj trudnoći ili neposredno prije porođaja. Kolostrum je mješavina imunoloških faktora, faktora rasta kao i važnih hranjivih sastojaka koji osiguravaju jačanje imunološkog sustava te potiću zdravlje, vitalnost i rast novorođenčadi.

Kolostrum sadrži različite imunološke faktore kao što su imunoglobulin, laktoferin, kao i polipeptide bogate prolinom. Polipeptidi bogati prolinom (PRPs) posjeduju jedinstvenu sposobnost moduliranja imunološkog sustava tako što djeluju kao signalne molekule koje po potrebi aktiviraju ili deaktiviranju imunološki sustav.

Kolostrum koji se nalazi u proizvodu Renarthro obraduje se patentom zaštićenim procesom u kojem se uklanjaju neaktivne masti, a povećava se količina polipeptida bogatih prolinom. Kao rezultat ovog procesa je kolostrum koji sadrži 3 do 4 puta vise polipeptida bogatih prolinom (PRPs) u usporedbi drugim kolostrumima.

Renarthro 60 kapsula

Renarthro 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prvih 10 dana uzimati tri puta dnevno 1 kapsulu uz jelo. Nakon toga, preporučuje se uzimati 1 kapsulu na dan, tijekom dužeg vremenskog perioda.

Sastav

Sastav

Jedna kapsula sadrži:

  • 140 mg ekstrakta tamjana
  • 140 mg ekstrakta balzamovog drveta (smirne)
  • 70 mg kolostruma kravljeg podrijetla

 

Napomene

Napomene

Proizvod ne smiju koristiti osobe alergične na mlijeko, laktozu ili ostale sastojke. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

SKU: 0002563

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Renarthro 60 kapsula”