Rio Beauty FACELITE anti-age LED maska za lice

Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

319,00  271,15 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 278,72 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Rio beauty FaceLite LED maska klinički je dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju.

Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio Beauty FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene. Rio FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

Rio FaceLITE je dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti targetira dubinske stanice kože. Kombinira i optimizira crvenu i infracrvenu svjetlost dajući dugotrajne rezultate, stimulirajući prirodne procese podmlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom cjelovitom tretmanu lica.

Kako koristiti uređaj?

Najbolje kod Rio FaceLite maske je to što vi ne morate raditi ništa osim postaviti masku na lice i uživati dok vas maska pomlađuje. Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku deset minuta dnevno u bilo kojem trenutku – dok se opuštate, čitate ili čak radite. Nakon tretmana nanesete hidratantnu kremu, serum ili Rio Beauty Hydrogel masku za lice koja je posebno dizajnirana za upotrebu uz ovaj uređaj. Vaša će se koža transformirati u samo nekoliko kratkih tretmana. Preporuka za korištenje je 3 do 4 puta tjedno, svaki drugi dan, u periodu od mjesec dana. Već nakon tri tretmana tjedno u razdoblju od četiri tjedna, bore se smanjuju do 41%, a koža je mekša, glađa, hidratizirana i regenerirana.

Značajke:

  • Njeguje cijelo lice u samo 10 minuta
  • Udobna i mekana maska
  • Hipoalergena
  • Automatsko odbrojavanje vremena
  • Prenosiva i praktična za putovanja
  • USB punjiva
  • faceLITE se može kombinirati s maskom na bazi hidrogela za još bolje rezultate (nije obavezno / nije uključeno)

Dobitnica je COSMO BEAUTY AWARDS nagrade po izboru žirija za najbolji BEAUTY TECH/gadget te dobitnica ELLE BEAUTY AWARDS 2022 u kategoriji TOP CHOICE beauty gadget.

Upute za upotrebu.

Video.

SKU: 0005923 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 278,72 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rio Beauty FACELITE anti-age LED maska za lice”