Sinomarin Allergy Relief sprej 30 ml

Sinomarin Allergy Relief s Algomer kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili kroničnim alergijama.

9,15 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Sinomarin Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže ukloniti alergene (mehaničko djelovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Sinomarin Allergy Relief s Algomer kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili kroničnim alergijama. Za djecu stariju od 6 godina i odrasle. 

Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze*) hipertonične morske vode (2,3 % – tna otopina NaCl-a) s dobro dokumentiranim svojstvima i jako korisno djelovanje na sluznicu nosa ekstrakata morskih algi ** sadržanih u Algomer kompleksu, uz dodatak dekspantenola.

Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže ukloniti alergene (mehaničko djelovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Algomer kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis. Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer kompleks se sastoji od mješavine prirodnih sastojaka algi, fukoidana i fikocijanina. Temeljem brojnih znanstvenih ispitivanja, ovi sastojci pomažu ograničiti upalu, svladati infekciju i, općenito, zaštititi sluznicu nosa.

Dekspantenol, također poznat kao provitamin B5, je 100 % prirodni sastojak poznat po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima. Ublažava svrbež i lokalnu iritaciju; vlaži sluznicu nosa i potiče obnovu lokalnog tkiva.

Allergy Relief se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za liječenje alergija (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

Sinomarin Allergy Relief sprej 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Za odrasle i djecu stariju od 6 godina.

6-12 godina: uštrcati 1-2 puta u svaku nosnicu do 3 puta dnevno

Djeca starija od 12 godina i odrasli: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.

Može se koristit bez prekida do 30 dana.

Sastav

Sastav

Morska voda (odgovara 2,3 % otopini NaCl-a), pročišćena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis), dekspantenol.

Napomene

Napomene

Samo za primjenu u nos. Isti nazalni aplikator ne koristiti za primjenu u više osoba. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju poznate preosjetljivosti na neki od sastojaka.

Na početku primjene može se pojaviti blagi i prolazni osjećaj peckanja ili privremeni nadražaj.

SKU: 0002926

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sinomarin Allergy Relief sprej 30 ml”