SOLGAR L-lizin 1000 mg 50 tableta

SOLGAR L-LIZIN 1000 mg sadrži esencijalnu aminokiselinu L-lizin u slobodnom obliku.

17,75 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aminokiseline su građevni blokovi proteina i potrebne su u mnogim funkcijma organizma. Klasificirane su kao “esencijalne” ili “neesencijalne”. Esencijalne aminokiseline tijelo ne može proizvesti i moraju se unositi kroz prehranu da bi se održalo dobro zdravlje.

SOLGAR L-LIZIN 1000 mg sadrži esencijalnu aminokiselinu L-lizin u slobodnom obliku hidroklorida što omogućava optimalnu apsorpciju i asimilaciju u organizam.

Pogodne su za vegane i vegetarijance te košer. Bez glutena te mliječnih sastojaka. 1 tableta dnevno sadrži 1000 mg L-lizina.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći prirodne izvore i inovacije od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

SOLGAR L-lizin 1000 mg

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzimaj se 1 tableta na dan, uz obrok.

Sastav

Sastav

Ključne hranjive tvari:

L-lizin: 1000 mg

L-lizin (hidroklorid, u slobodnom obliku)

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece. 

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja prije upotrebe ovog proizvoda moraju se posavjetovati s liječnikom. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi od 25C.

SKU: 1002017

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SOLGAR L-lizin 1000 mg 50 tableta”