Proktis-M PLUS mast za rektum 30 g

Proktis-M PLUS mast za rektum je mast za rektalnu primjenu. Pomaže pri procesima ponovne epitelizacije i zacjeljivanja oštećenja anorektalnog kanala.

8,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Proktis-M PLUS mast za rektum je mast za rektalnu primjenu. Pomaže pri procesima ponovne epitelizacije i zacjeljivanja oštećenja anorektalnog kanala. Brzo uklanja bol, peckanje, svrbež i upalu hemoroida i fisura. Ima dugotrajni učinak. Medicinski proizvod.

Proktis-M PLUS mast za rektum djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u obilnim količinama nalazi u brojnim tkivima u organizmu. Hijaluronska kiselina djeluje kao strukturalna potpora koja tkivu daje tonus, trofizam i elastičnost. Brojna klinička ispitivanja pokazala su sposobnost hijaluronske kiseline da ubrzava i poboljšava proces ponovne epitelizacije i obnavljanja tkiva.

INDIKACIJE: Pomoćno liječenje tijekom zacjeljivanja anorektalnog kanala nakon proktološke operacije; unutarnjih i vanjskih hemoroida; proktitisa; kriptitisa; analnih ragada; fisura; perianalnih fistula.

Proktis-M PLUS mast za rektum 30 g

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Primijenite mast dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom uvečer, po mogućnosti nakon pražnjenja crijeva.

Operite ruke prije i nakon primjene medicinskog proizvoda.
Primijenite lokalno tanki sloj masti. Primjenu u rektum (čmar) olakšava aplikator koji se nalazi u pakiranju.
1. Pričvrstite aplikator na tubu i stisnite je dok se aplikator  ne napuni.
2. Umetnite aplikator u rektum (čmar) i ponovno stisnite tubu da bi izašla mala količina masti.
3. Operite aplikator nakon uporabe i zatvorite sigurnosnim zatvaračem.

Sastav

Sastav

Vazelin, bijeli;  parafin, tekući;  propilenglikol;  polidokanol; fitosomi escin beta-sitosterola; fitosomi gliciretične kiseline; butilhidroksitoluen (BHT); natrijeva sol hijaluronske kiseline.

Napomene

Napomene

Nemojte primijeniti u slučaju osobne preosjetljivosti na neki od sastojaka medicinskog proizvoda. Ako ste trudnica ili dojite savjetuje se obratiti se liječniku. Čuvati izvan dohvata djece, čvrsto zatvoren i zaštićen od svjetlosti i topline. Izbjegavati dodir s očima. Ne smije se  progutati.

 

SKU: 0002840

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Proktis-M PLUS mast za rektum 30 g”