PILEX kapsule

Pilex je dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju vena analnog područja, te rješava neugodne simptome hemoroida. Dolazi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula.

51,83 81,56 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Pilex je dodatak prehrani u obliku kapsula koji doprinosi zdravlju vena analnog područja. Rješava neugodne simptome hemoroida. Dolazi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula.

Formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Hamamelis (Hamamelis virginiana) doprinosi zdravlju vena.

Uzima se na usta u obliku kapsula.

Pilex 28 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka.

Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu.

Sastav

Sastav

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule: ekstrakt korijena cikorije -315 mg, ekstrakt korijena i kore žutike trpke – 270 mg, ekstrakt lista hamamelisa – 315 mg.

Napomene

Napomene

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Trudnoća i dojenje: Sigurnost uzimanja Pilexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima: Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA: Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex kapsula.

SKU: 0001394

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PILEX kapsule”