adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

PILEX kapsule

Pilex je dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju vena analnog područja, te rješava neugodne simptome hemoroida. Dolazi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula.

51.83  | 390.51 kn81.56  | 614.51 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Pilex je dodatak prehrani u obliku kapsula koji doprinosi zdravlju vena analnog područja. Rješava neugodne simptome hemoroida. Dolazi u bočicama koje sadrže 14 i 28 kapsula.

Formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Hamamelis (Hamamelis virginiana) doprinosi zdravlju vena.

Uzima se na usta u obliku kapsula.

Pilex 28 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Pilex je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka.

Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu.

Sastav

Sastav

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule: ekstrakt korijena cikorije -315 mg, ekstrakt korijena i kore žutike trpke – 270 mg, ekstrakt lista hamamelisa – 315 mg.

Napomene

Napomene

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Trudnoća i dojenje: Sigurnost uzimanja Pilexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima: Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA: Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex kapsula.

Šifra: 0001394
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi