WAYA Lax Junior 250 ml

WAYA Lax Junior nježno i učinkovito rješava zatvor. Zahvaljujući glavnom sastojku makrogolu 4000, proizvod privlači vodu i na taj način omekšava stolicu i olakšava njeno izlučivanje. Pogodan je za korištenje kod dojenčadi od 6. mjeseca nadalje.

12,76 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

WAYA Lax Junior oralna otopina s odličnim okusom breskve, medicinski je proizvod na bazi makrogola 4000 koji nježno i učinkovito rješava zatvor. Proizvod s osmotskim mehanizmom regulira rad crijeva i ublažava probleme uzrokovane zatvorom kao što su:

  • kronični zatvor,
  • fekalom (stanje dugotrajnog zatvora s nakupljanjem stolice u rektumu i/ili debelom crijevu)
  • zatvor s epizodičnim ili kroničnim kolikama.

Aktivni sastojak proizvoda WAYA Lax Junior, makrogol 4000, omekšava stolicu i olakšava izlučivanje. Učinkovitost proizvoda ne opada tijekom vremena, jer se tijelo ne navikne na njega.

Proizvod je primjeren za upotrebu kod:

  • dojenčadi od 6. mjeseca,
  • djece,
  • odraslih,
  • trudnica.    * Tijekom trudnoće i dojenja korisnici se trebaju posavjetovati s liječnikom prije korištenja ovog medicinskog proizvoda.
Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 8 godina: 20–40 ml otopine na dan treba uzeti s čašom vode ili druge tekućine kao što su sok ili čaj (150 ml), ako je moguće, odjedanput, ujutro.

Djeca u dobi od 4 do 7 godina: 15–30 ml otopine na dan treba uzeti s čašom vode ili druge tekućine kao što su sok ili čaj (150 ml), ako je moguće, odjedanput, ujutro.

Djeca u dobi od 2 do 3 godine: 10–15 ml otopine na dan treba uzeti s čašom vode ili druge tekućine kao što su sok ili čaj (150 ml), ako je moguće, odjedanput, ujutro.

Dojenčad u dobi od 6 mjeseci do godine dana (s tjelesnom težinom > 7 kg): 5–10 ml otopine na dan treba uzeti s čašom vode (50 ml), ako je moguće, odjedanput, ujutro.

Sastav

Sastav

Jedna bočica od 250 ml sadržava: 125 g makrogola 4000. Pomoćne tvari: pročišćena voda, limunska kiselina, aroma, natrijev benzoat, kalijev sorbat, sukraloza.

Napomene

Napomene

Primjena u djece mlađe od 12 godina poželjna je pod liječničkim nadzorom. Nemojte upotrebljavati oralnu otopinu WAYA Lax® Junior dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se simptomi nastave, posavjetujte se s liječnikom.

Čuvajte proizvod čvrsto zatvoren, na hladnom i suhom mjestu, podalje od izvora svjetlosti i topline. Oralnu otopinu WAYA Lax® Junior upotrijebite u roku od tri mjeseca od otvaranja. Nemojte čuvati u hladnjaku.

Ako ste trudni ili dojite, prije uzimanja proizvoda posavjetujte se s liječnikom. Proizvod držite podalje od dohvata i pogleda djece. Izbjegavajte kontakt s očima. Razgovarajte sa svojim liječnikom prije uzimanja oralne otopine WAYA Lax® Junior u primjeru fekaloma.

SKU: 1102443

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WAYA Lax Junior 250 ml”