ZONA VITAL SOS Reflux 10 vrećica po 10 ml

Antirefluksna oralna otopina s trostrukim djelovanjem. SOS Reflux je medicinski proizvod indiciran za liječenje gastroezofagealnog refluksa. 10 vrećica.

6,50 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Zona Vital SOS Reflux je medicinski proizvod na bazi natrijevog alginata, natrijevog bikarbonata, natrijevog karbonata, kalcijevog karbonata i natrijevog hijaluronata, koji ima mehaničko djelovanje, formuliran  za trostruko sinergijsko djelovanje: blokira refluks kiseline, smanjuje žarenje i štiti sluznicu jednjaka.

SOS Reflux je medicinski proizvod indiciran za liječenje gastroezofagealnog refluksa kako bi se smanjili njegovi povezani simptomi kao što su žgaravica, piroza tijekom trudnoće, refluksni ezofagitis, acidna regurgitacija, probavne smetnje, simptomi refluksa tijekom noći, kašalj, laringo-faringealna upala.

  • antirefluksna oralna otopina
  • bez glutena
  • bez laktoze
Upute za korištenje

Upute za korištenje

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 ili 2 vrećice nakon glavnih obroka i prije spavanja. Protresti prije primjene.

Djeca mlađa od 12 godina: mora se primijeniti samo prema savjetu liječnika.

Sastav

Sastav

Pročišćena voda, natrijev alginat, natrijev bikarbonat, kalcijev karbonat, aroma, poliakrilna kiselina, natrijev hijaluronat, natrijev metilparahidroksibenzoat, saharin natrij, etil paraben.

Napomene

Napomene

Čuvajte izvan dohvata i pogleda djece. Čuvajte na temperaturi između 8°C i 25°C na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od svjetlosti i podalje od izvora topline. Ne čuvati u hladnjaku.

SKU: 1102363

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZONA VITAL SOS Reflux 10 vrećica po 10 ml”