Terranova Beta karoten complex 50 kapsula

Terranova Beta karoten complex je dodatak prehrani u obliku kapsule koji sadrži potpuno prirodni beta-karoten izoliran je iz alge Dunaliella salina, jer se smatra izvrsnim izvorom različitih prirodnih karotenoida.

22,21 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Potpuno prirodni beta karoten izoliran je iz alge Dunaliella salina, jer se smatra izvrsnim izvorom različitih prirodnih karotenoida, a dodali smo i vrhunski antioksidans alfa lipičnu kiselinu (ALA).

Beta karoten je prirodni biljni pigment – pomislite na mrkvu, bundeve, marelice. U ljetnim mjesecima pomaže vam dočarati lijepi, baršunast i zdrav preplanuli ten. Za ovu dobrodošlu čaroliju koju stvara beta karoten kada se ugradi u gornji sloj kože, dobra je ideja početi uživati u njoj najmanje četiri, a optimalno otprilike sedam tjedana ranije.

Istodobno, beta karoten je također važan antioksidans, koji se u tijelu pretvara u još jedan izniman antioksidans, vitamin A. Sigurno ste čuli da loš vid i noćno sljepilo mogu biti simptomi nedostatka vitamina A? Oči, koža i kosa ljeti su još izloženiji oksidacijskom stresu. Redovito dodavanje većih doza vitamina A može dovesti do toksične hipervitaminoze.

Unos beta karotena u obliku dodatka prehrani ispod 15 mg uz ukupan unos hrane potpuno je siguran.

NAPOMENA:

Iako beta karoten nije zamjena za kremu za sunčanje, redovita konzumacija može zaštititi kožu od štetnih učinaka UV zraka i opeklina, pridonoseći tako ljepšoj preplanulosti.

Epidemiološke studije pokazuju da konzumacija beta karotena izoliranog iz biljaka ili algi ne povećava rizik od raka ako se konzumira kao dodatak prehrani od 5 do 10 mg dnevno ili s ukupnim unosom hrane ispod 15 mg dnevno.

  • Prekursor vitamina A.
  • Izoliran iz alge Dunaliella salina.
  • Može doprinijeti prekrasnoj preplanulosti kože.
  • Za ljepši ten.

Magnifood u Terranova Beta karoten complexu:

Za sinergijsko djelovanje, Magnifoodu su dodani i drugi prirodni karotenoidi: zeaksantin (izoliran iz raštike i potočarke), beta-karoten i alfa-karoten (izolirani iz pasjeg trna), klorofil (izoliran iz spiruline, potočarne i raštike), fikocijanin (izoliran iz spiruline). Formulacija je obogaćena superiornim antioksidansom – alfa-lipoičnom kiselinom.

Terranova Beta karoten complex 50 kapsula

Terranova Beta karoten complex 50 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu dnevno, uz obrok.

Sastav

Sastav

Jedna biljna kapsula %PDU/RDA*
Magnifood kompleks sadrži: 325 mg —-
– Raštika** (sušena zamrzavanjem) 150 mg
– spirulina** 75 mg
– plod/list pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem) 50 mg
– Potočarka** (sušena zamrzavanjem) 50 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropil metilceluloza) 95 mg
Prirodni beta karoten (izvor D.salina alga) 7 mg
Arabinogalaktan ariša 5,5 mg
Alfa-lipoična kislina 0,5 mg

* Preporučeni dnevni unos u EU

** Dobiveno iz organske proizvodnje.

Napomene

Napomene

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda. Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.

SKU: 1112063

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Terranova Beta karoten complex 50 kapsula”