Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina 50 kapsula

Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina kompleks je dodatak prehrani  koji je namijenjen je osobama u dobi između 30-40 godina koje su podložne blagim starosnim promjenama na koži i vezivnom tkivu.

32,77 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina kompleks namijenjen je osobama u dobi između 30-40 godina koje su podložne blagim starosnim promjenama na koži i vezivnom tkivu.

Vollagen se sastoji od svih 18 aminokiselina koje tvore ljudski kolagen, a čak je i omjer između pojedinih aminokiselina identičan onom u ljudskom kolagenu. Pogodan je za osobe alergične na pojedine životinjske aminokiseline iz kojih se dobivaju životinjski kolageni, a oduševit će se i vegani i vegetarijanci jer se proizvodi mliječnokiselinskim vrenjem (fermentacijom) i mikrokapsulacijom.

Osim Vollagena, prve će bore izgladiti i posebna, klinički dokazana hijaluronska kiselina, EceptionHYAL® Star različitih molekulskih masa (od 5 do 30.000 kDa).

Kao što je tipično za Terranovu, formulacija sadrži biljke bogate polifenolima i antioksidativnim vitaminima i mineralima: šipak i matcha zeleni čaj. Antioksidansi pospješuju sazrijevanje posebnih stanica koje u dermisu proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu pa ne bi smjeli nedostajati niti u Magnifoodu.

  • Vollagen oponaša sastav i omjer svih 18 aminokiselina u ljudskom kolagenu.
  • Izolirane aminokiseline se lako apsorbiraju.
  • S EceptionHYAL Star – klinički dokazanom učinkovitom hijaluronskom kiselinom.
  • S polifenolima iz matcha čaja i šipka, koji je također izvor vitamina C.
  • Poljska preslica, kopriva i lišće peršina osiguravaju mikronutrijente važne za ljepotu.

Magnifood:

Kao što je tipično za Terranovu, formulacija sadrži biljke bogate polifenolima i antioksidativnim vitaminima i mineralima: šipak i matcha zeleni čaj. Antioksidansi pospješuju sazrijevanje posebnih stanica koje u dermisu proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu pa ne bi smjeli nedostajati niti u Magnifoodu. Osim toga, Magnifood sadrži i poljsku preslicu, peršin i koprivu, koji su bogati mineralima ljepote (silicij, sumpor, magnezij, cink).

Šipak je izuzetno bogat vitaminom C koji je kao kofaktor neophodan za sintezu kolagena. Istodobno, također opskrbljuje raznim antocijanidinima. Istraživanja pokazuju da su polifenoli, među koje spadaju antocijanidini, korisni za pospješivanje proliferacije fibroblasta odgovornih za sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Matcha čaj (ceremonijalni stupanj) – poznat po širokom spektru različitih antioksidativnih spojeva, posebice epigalokatehin-3-galatom (EGCG), kojeg sadrži u izobilju. Zbog visokih razina drugih antioksidativnih spojeva, konzumacija matche može zaštititi od negativnih stresora povezanih sa starenjem ili starenjem upale (reaktivni spojevi kisika, visoke razine citokina i proupalnih markera).

Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina 50 kapsula

Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina 50 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučujemo da ga uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 2 kapsule dnevno, uz obrok.

Sastav

Sastav

Dvije vegetarijanske kapsule sadrže %PDU/RDA*
VOLLAGEN® KOMPLEKS 500 mg
Magnifood kompleks, koji sadrži: 200 mg
– Šipak 75 mg
– Matcha zeleni čaj (Ceremonial grade AAA) 50 mg
– Proljetni izdanak preslice (sušen smrzavanjem) 25 mg
– List peršina (sušen smrzavanjem) 25 mg
– List koprive (sušen smrzavanjem) 25 mg
Vegetarijanska ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
Hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat)** 50 mg

* Vollagen® je registrirani zaštitni znak tvrtke Chrysalis Health & Beauty Ltd.

** ExceptionHYAL®Star hijaluronska kiselina s cijelim spektrom molekularnih težina.

Napomene

Napomene

Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti, osim ako vam liječnik ne savjetuje drugačije. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučuje se tijekom trudnoće ili dojenja osim ako zdravstveni djelatnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe proizvoda. Čuvati na hladnom i suhom mjestu i izvan dohvata djece.

SKU: 1112066

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Terranova Vollagen i hijaluronska kiselina 50 kapsula”