COMPEED flasteri za žuljeve visoka potpetica

COMPEED flasteri za žuljeve visoka potpetica štite od trenja i ublažavaju bol.

10,55 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Zahvaljujući naprednoj Compeed tehnologiji, gotovo nevidljiv flaster koji odmah ublažava bol i štiti od stvaranja žuljeva.

Oblikovan je za primjenu ispod Ahilove pete, ovaj flaster stvara učinak jastuka na mjestu primjene i osjećaj udobnosti bez obzira koliko je visoka potpetica na cipeli.

Prosječno ostaje na mjestu primjene 24 sata. 5 flastera u pakiranju.

Osobno iskustvo primjene se može razlikovati.

Čuvati na sobnoj temperaturi.

COMPEED flasteri za žuljeve visoka potpetica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Očistite i osušite kožu prije primjene, te osigurajte da na mjestu gdje se nalazi žulj nema kreme ili ulja. Uklonite papir s donje strane, izbjegavajući dodir s ljepljivim dijelom. Čvrsto stavite flaster na žulj, te osigurajte potpuno prianjanje rubova. Ostavite dok se ne počne odvajati (flaster može ostati na mjestu i do nekoliko dana). Uklanjanje flastera: ne povlačite prema gore, nego polako potežite kožu.

Sastav

Sastav

hidrokoloidna tehnologija

Napomene

Napomene

Osobe oboljele od šećerne bolesti . prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom. Ne primjenjivati na inficirane rane. Da bi ste izbjegli infekciju, flaster nemojte ponovo koristiti. Ako se stanje žulja pogorša ili ne zacjeljuje, prekinite primjenu  i posavjetujte se s liječnikom. Flaster nikad nemojte rezati. Ostatak ljepila na odjeći se može ukloniti otapalom, uzimajući u obzir posebne upute za njegu tkanina.

SKU: 0011299

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “COMPEED flasteri za žuljeve visoka potpetica”