Effigerm Wound Wash otopina za ispiranje rana

Effigerm Wound Wash Liquid – je otopina za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana, te sprečava nastajanje biofilma. Od 0 + mjeseci!

7,00 26,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Effigerm Wound Wash Liquid – je otopina za ispiranje, čišćenje i vlaženje rana, te sprečava nastajanje biofilma.  Koristi se za tretiranje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina i opeklina na koži te za primjenu na neoštećenoj koži – pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.

Effigerm Wound Wash Liquid je otopina za topikalno ispiranje rana. Njegov ključni mehanizam djelovanja je modificiranje okruženja rane mehaničkim uklanjanjem stranih tijela koja mogu izazvati iritaciju i infekciju kože te osigurava optimalno okruženje u pogledu vlage, kisika i pH vrijednosti kako bi se ubrzao proces zarastanja.

  • sprečavanje stvaranje biofilma
  • ne uzrokuje iritaciju
  • dermatološki testirano
  • hipoalergeno
  • bez alkohola
  • od 0+ mjeseci
  • za ispiranje rane

Dostupna pakiranja: 60 ml, 250 ml i 1000 ml.

Effigerm Wound Wash otopina za ispiranje rana 60 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti Effigerm Wound Wash na zahvaćeno područje kako bi ste isprali ranu i na taj način uklonili sva strana tijela. Nanesite po potrebi za optimalno čišćenje na područja oko rane.

Sastav

Sastav

Svaka bočica Effigerm Wound Wash otopine sadrži:

0,016% hipokloraste kiseline

Pomoćne tvari su: ionizirana voda, natrijev klorid

Napomene

Napomene

Čuvati na temperaturi do 25C, podalje od direktnog izvora topline i svjetlosti. Ne čuvati na temperaturi nižoj od 4C. Ne prebacivati u drugi spremnik. Nakon svake primjene dobro zatvoriti. Držati van dohvata djece.

SKU: 1102412

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Effigerm Wound Wash otopina za ispiranje rana”