Actolind w Solution otopina 100 ml

Actolind w Solution  je antimikrobna otopina za čišćenje, ispiranje, dekontaminaciju, vlaženje i njegu koja se koristi zajedno s materijalima kao što su zavoji, obloge, jastučići i punila za rane za akutne, kronične i inficirane rane kao i opekline 1. i 2. stupnja. Otopina mehanički čisti rane.

9,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Actolind w Solution otopina za ispiranje, čišćenje i hidrataciju rana. Najbolji izbor pri zbrinjavanju rana i opeklina.

Actolind w Solution  je antimikrobna otopina za čišćenje, ispiranje, dekontaminaciju, vlaženje i njegu koja se koristi zajedno s materijalima kao što su zavoji, obloge, jastučići i punila za rane za akutne, kronične i inficirane rane kao i opekline 1. i 2. stupnja. Otopina mehanički čisti rane. Površinski aktivne tvari u njegovom sastavu omogućuju udobno i bezbolno čišćenje potrebno prije zbrinjavanja rane smanjujući površinsku napetost. Actolind  w Solution  doprinosi procesu zacjeljivanja rana osiguravajući vrlo pozitivan učinak čišćenja i hidratacije na nanesenim područjima.

 • UČINKOVITOST: čisti ranu i područje oko rane. Učinkovito uklanja kraste, nekrotična tkiva i slojeve biofilma s rane smanjujući površinsku napetost.
 • PRILAGOĐEN PACIJENTU: jednostavno i bezbolno previjanje. Omogućuje atraumatsku promjenu materijala za previjanje.
 • ZAŠTITA: pruža antimikrobno čišćenje. Sprečava moguće ponovne infekcije i stvaranje biofilma. Vrlo učinkovit protiv organizama rezistentnih na više lijekova (MRSA, VRE) i gljivica (C.albicans).
 • LIJEČENJE:  ubrzava zacjeljivanje rana i opeklina. Pruža hidrataciju i njegu. Povećava učinkovitost obloga. Potpomaže proces granulacije i epitelizacije. Povećava perfuziju i smanjuje upalu u području opekline.
 • DERMATOLOŠKI TESTIRAN: bez iritacija i bez bolova. Kompatibilan sa sluznicom. Ne izaziva preosjetljivost.
 • NJEŽAN: visoka biokompatibilnost. Pogodno za dugotrajno korištenje prilikom liječenja. Dobro ga podnose alergičari i dijabetičari.

INDIKACIJE:

 • inficirane i neinficirane kronične rane
 • inficirane i neinficirane toplinski ili kemijski uzrokovane rane (npr. opekline 1. i 2. stupnja)
 • rane uzrokovane električnom strujom
 • rane od zračenja
 • ulazna područja uroloških katetera
 • održavanje peristomalne kože, fistula i apscesa

Actolind w Solution otopina 100 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Actolind w Solution  može se nanijeti izravno na ranu, kao i na zavoj i gaze.

Cijelu ranu i oko rane potrebno je temeljito očistiti Actolind otopinom. Za optimalno čišćenje rane preporuča se vlažiti ranu koja se sastoji od duboko i intenzivno nekrotičnog tkiva, najmanje 10-15 min. uz pomoć potpuno navlaženog obloga (nanošenje vlažnog obloga). Primjena se može ponoviti ovisno o stanju rane bez ikakvih vremenskih ograničenja. Ne razrjeđujte otopinu!

Sastav

Sastav

Poloxamer, Polyhexamethylene biguanide (Polyhexanide, 0.1%) pročišćena voda

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

SKU: 1102400

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Actolind w Solution otopina 100 ml”