hamapharm Forvax C uljni sprej za uho 15 ml

hamapharm Forvax C uljni sprej za uho kombinacija je uljnih emolijenata raspršenih u spreju za uho. Sigurno i učinkovito uklanja cerumen (ušno vosak).

9,30 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

FORVAX C je uljni sprej za uho koji se koristi za:

  • omekšavanje i uklanjanje stvrdnutog ili prekomjernog ušnog voska (cerumena)
  • čišćenje i njegu vanjskog uha i zvukovoda
  • sprječavanje upale zvukovoda
  • sprječavanje zadržavanja vode u uhu i pojave ‘plivačkog uha’

Uljni sprej za uho sadrži posebnu kombinaciju uljnih emolijensa koji se raspršuju u zvukovod, prodiru u stvrdnuti ušni vosak (cerumen), omekšavaju ga i olakšavaju njegovo uklanjanje. Prekomjerni i stvrdnuti ušni vosak potrebno je redovito uklanjati jer može oslabiti sluh i izazvati upalu zvukovoda.

ForVax C istovremeno njeguje zvukovod, a preporučuje se i kod čišćenja i njege ušne školjke. Također se može koristiti za sprječavanje zadržavanja vode u uhu i pojave ‘plivačkog uha’ (upala vanjskog uha). Raspršeni uljni emolijensi oblažu ušni kanal stvarajući vodootpornu barijeru koja onemogućuje zadržavanje vode u uhu te djeluje preventivno protiv upala zvukovoda.

Pogodan za korisnike slušnih pomagala, za liječnike prije ispiranja uha te za plivače prije plivanja.

hamapharm Forvax C uljni sprej za uho 15 ml

hamapharm Forvax C uljni sprej za uho 15 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

FORVAX C uljni sprej za uho mogu koristiti odrasli i djeca iznad 3 godine starosti. Može se koristiti u trudnoći i periodu dojenja.

Čišćenje ušnog voska i njega vanjskog uha i zvukovoda:

  • Kod odraslih i djece starije od 12 godina raspršiti 2 do 3 potiska spreja ForVax C zagrijanog na temperaturu tijela.
  • Kod djece od 3 do 12 godina preporučuje se raspršiti 1 do 2 potiska spreja u zvukovod.

Kako bi spriječili istjecanje ulja, uho lagano zatvorite komadićem vate bez pritiska u zvukovod. Nakon 10 minuta, uho pažljivo isprati toplom vodom. Kod jačeg onečišćenja, postupak ponoviti.

Koristite FORVAX C uljni sprej za uho jednom tjedno radi sprječavanja prekomjernog stvaranja ušnog voska. Za dodatno čišćenje raspršite nekoliko potisaka ForVax C spreja zagrijanog na temperaturu tijela na komadić vate i obrišite nekoliko puta ušnu školjku za uklanjanje ušnog voska, prljavštine i odumrlih stanica. Zatim obrišite uho suhom maramicom. Nakon ispiranja vodom preporučuje se primjena FORVAX H spreja za uho radi bržeg sušenja te uspostave prirodnog kiselog zaštitnog pH
površinskog dijela kože vanjskog zvukovoda.

Preventivno prije plivanja: 1 raspršivanje u svako uho prije ulaska u vodu. Nakon izlaska iz vode preporučuje se primjena FORVAX H spreja za uho radi bržeg sušenja te uspostave prirodnog kiselog zaštitnog pH površinskog dijela kože vanjskog zvukovoda.

Sastav

Sastav

Caprylic/Capric Triglyceride, Paranum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.

Napomene

Napomene

Ne preporučuje se osobama preosjetljivima na bilo koji od sastojaka proizvoda. ForVax C se ne smije se koristiti kod upale zvukovoda ili perforiranog bubnjića. Kod bolova u uhu ili iznimno stvrdnutog ušnog voska potražite pomoć liječnika.

U zvukovod se ne smiju uvoditi nikakva strana tijela (npr. štapići za uho). Jedno pakiranje FORVAX C uljni sprej za uho može koristiti samo jedna osoba. Ne koristite sprej blizu očiju, nosa ili usta. Ukoliko ste imali ili imate problema s vanjskim uhom, prije upotrebe ovog proizvoda se posavjetujte sa ljekarnikom ili liječnikom.

Čuvati na temperaturi od 8°C do 25°C. Bočicu čuvati dobro zatvorenu i izvan dohvata djece! Ne primjenjivati proizvod nakon isteka roka uporabe. Nakon prve primjene proizvod se može koristiti 8 tjedana.

SKU: 1102780

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “hamapharm Forvax C uljni sprej za uho 15 ml”