Normison Sprej za uho 10 ml

Normison sprej za uho namijenjen je za preventivnu i popratnu terapiju kod upala vanjskih zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom.

10,49 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Normison sprej za uho namijenjen je za preventivnu i popratnu terapiju kod upala vanjskih zvukovoda, posebno kod čestog i dugotrajnijeg kontakta s vodom.

Koristi se za sprječavanje upala vanjskog zvukovoda, posebno kod učestalog ili dužeg kontakta s vodom, npr. nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja. Kao dopunska terapija tijekom korištenja lijekova kod upale vanjskog zvukovoda.

Prevelika vlaga i visoke (alkalne) pH vrijednosti pospješuju upalu vanjskog zvukovoda. Uklanjanje vlage je važna mjera za sprječavanje upale, osobito nakon intenzivnog kontakta s vodom. Poseban sastav ovog spreja za uhu omogućava brzo sušenje površinskog dijela kože zvukovoda. Kiseli sastojak u spreju za uho pomaže ponovno uspostavljanje i održavanje prirodnog kiselog zaštitnog sloja kože. Dekspantenol pruža dodatnu posebnu zaštitu i njegu kože.

Sprej za uho može se koristiti u trudnoći i u periodu dojenja.

Normison sprej za uho namijenjen je za odrasle osobe i djecu iznad 3 godine starosti.

Normison Sprej za uho 10 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja (u slatkoj ili slanoj vodi) pritiskom na raspršivač preporuča se raspršiti 2 do 3 potiska spreja (kod odraslih osoba) i 1 do 2 potiska spreja (kod djece) NORMISON spreja za uho u zvukovod. Ostavite sprej da djeluje 20 do 30 sekundi, držeći pritom glavu nagnutu u stranu. Nakon toga ispravite glavu i obrišite suvišak tekućine. Preostalu tekućinu u zvukovodu ostavite da ispari. Postupak ponoviti na drugom uhu.

Normison sprej za uho upotrebljava se zagrijan na temperaturu tijela.

Ako u zvukovodu ima ušne masti, nakupine mrtvih stanica kože i drugih naslaga, prije primjene Normison spreja za uho preporuča se čišćenje vanjskog zvukovoda Cerustop uljem za čišćenje uha.

Sastav

Sastav

Normison sprej za uho sadrži izopropilni alkohol, vodu, octenu kiselinu i dekspantenol.

Napomene

Napomene

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na bilo koji sastojak Normison spreja za uho, Kod perforiranog bubnjića (rupa u bubnjiću). Posebna upozorenja za sigurnu uporabu Normison sprej za uho nije lijek. Kod bolova u uhu obavezno treba zatražiti pomoć liječnika! Zvukovodi se ne smiju mehanički čistiti niti zatvarati vatom.

Normison sprej za uho kod blage nadraženosti vanjskog zvukovoda može izazvati osjećaj peckanja. Nemojte gutati Normison sprej za uho ili ga ukapavati u oči! Normison sprej za uho čuvati izvan dohvata male djece! Bočicu Normison spreja za uho čuvajte zatvorenu.

SKU: 1111159

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Normison Sprej za uho 10 ml”