Lekolid 30 tableta

LEKOLID želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji sadrže kvercetin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein.

33,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji sadrže kvercetin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein.

Lekolid u svom sastavu ima:

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) – djelatna tvar su kurkuminoidi
  • kvercetin iz ekstrakta Shopora Japonica (japanski bagrem) – kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli
  • N-acetilcistein – ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke ovog dodatka prehrani visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

Lekolid 30 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Sastav

Sastav

Kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98% kvarcetina, ekstrakt korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain 2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina ((E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra titrirano na 95% piperina (Piper nigrum), tvar za sprečavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 želučanootporna tableta):

Kvercetin 200 mg
Ekstrakt korijena kurkume 210 mg
Od čega – kurkuminoida 200 mg
N-acetilcistein 150 mg

Napomene

Napomene

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

SKU: 1002838

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lekolid 30 tableta”