adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Lekolid 30 tableta

LEKOLID želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji sadrže kvercetin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein.

33.00  | 248.64 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji sadrže kvercetin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein.

Lekolid u svom sastavu ima:

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) – djelatna tvar su kurkuminoidi
  • kvercetin iz ekstrakta Shopora Japonica (japanski bagrem) – kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli
  • N-acetilcistein – ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke ovog dodatka prehrani visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

Lekolid 30 tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Sastav

Sastav

Kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98% kvarcetina, ekstrakt korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain 2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina ((E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra titrirano na 95% piperina (Piper nigrum), tvar za sprečavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 želučanootporna tableta):

Kvercetin 200 mg
Ekstrakt korijena kurkume 210 mg
Od čega – kurkuminoida 200 mg
N-acetilcistein 150 mg

Napomene

Napomene

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Šifra: 1002838
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi