Multi-Mam Komprese

Multi-Mam komprese pružaju olakšanje za bolne bradavice tijekom razdoblja dojenja. Imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju. 12 kompresa ili duplo pakiranje.

16,49 22,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Multi-Mam Komprese za bolne bradavice! Podržavaju prirodni proces zacjeljivanja. Izravni umirujući učinak na bolne bradavice uz osjećaj hlađenja. Optimiziraju stanje u području bradavice.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i liječenje tegoba povezanih s bolnim bradavicama.

Multi-Mam komprese – za intenzivno liječenje bradavica:

 • Izravan umirujući učinak na bolne bradavice.
 • Neutralizira štetne mikroorganizme.
 • Sprječava infekciju (mastitis).
 • Optimizira stanje područja oko bradavica.
 • Gel je prirodan, u slučaju gutanja bezopasan. Ne sadrži konzervanse!
 • Podržava prirodni proces zacjeljivanja.

Primjena: Multi-Mam komprese posebno su razvijene za intenzivno liječenje bradavica dojilja. Svaka kompresa je natopljena bioaktivnim gelom baziranim na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija.

Multi-Mam komprese imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju. Svaka kompresa je natopljena bioaktivnim gelom. Ovaj gel temelji se na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno bezopasni i može se sigurno progutati. Nije potrebno ukloniti gel prije dojenja. Gel ostavlja ugodno sladak okus za dojenče.

Multi-Mam kompresa oblikuje mekan i udoban „jastučić“ na bradavici te stvara optimalno stanje za prirodno zacjeljivanje. Tanka plastična obloga također sprječava mrlje na grudnjaku. Multi-Mam je zbog toga idealan za liječenje problema s bradavicama uzrokovanih dojenjem.

Multi-Mam komprese1

Upute za korištenje

Upute za korištenje

 1. Operite ruke i bradavice mlakom vodom. Nježno obrišite.
 2. Otvorite vrećicu, razmotajte kompresu i stranu natopljenu gelom stavite na bolnu bradavicu.
 3. Ostavite kompresu na bradavici koliko god je potrebno, ali najmanje 10 minuta, po mogućnosti 30 minuta te najdulje 1 sat.
 4. Kompresa je namijenjena isključivo za jednokratnu uporabu.
 5. Nakon uporabe kompresu je iz higijenskih razloga potrebno baciti.
 6. Bilo koji višak gela nije potrebno ukloniti prije dojenja jer je sastav siguran za dojenče.

Primjenjuje se barem dva puta dnevno za intenzivno liječenje sve dok se tegobe ne ublaže. Multi-Mam komprese ne smiju se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. U slučaju dugotrajnih ili ponovnih tegoba, obratite se svom liječniku.

Sastav

Sastav

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerol (biljnog podrijetla), ksantan guma.

* 2QR- kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Napomene

Napomene

Alergije: alergije na sastojke Multi-Mam kompresa vrlo su rijetke. Ako ste u nedoumici, nanesite malu količinu gela na unutarnju stranu ruke. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primjenjujete Multi-Mam komprese.

SKU: 0003069

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Multi-Mam Komprese”