Multi-Mam komprese1
Multi-Mam Komprese 15.70  | 118.29 kn22.00  | 165.76 kn
Vrati se na artikle
Marsovci GUMMI ECHINACEA 60 gumenih bombona
Marsovci GUMMI ECHINACEA 60 gumenih bombona 16.39  | 123.49 kn
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Multi-Mam Lanolin 30 ml

Multi-Mam Lanolin je mast za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sadrži visoko pročišćeni lanolin za medicinsku primjenu. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom. 30 ml.

13.60  | 102.47 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Multi-Mam Lanolin namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Sadrži hipoalergeni bezvodni lanolin za medicinsku namjenu (Adeps lanae), najviše kvalitete, zbog čega ga nije potrebno uklanjati prije dojenja. Neutralnog je okusa i mirisa. Lanolin – mast s ovčje vune – se tradicionalno koristi za zacjeljivanje oštećenja kože.

  • umiruje i štiti bradavice
  • održava kožu mekanom, podatnom i zdravom
  • za njegu suhih i osjetljivih bradavica
  • pomaže nadomjestiti i dodati prirodne masnoće koži
  • ima neutralan miris i okus

Na bazi visoko pročišćene, prirodne masti dobivene iz vune, bez ikakvih dodataka.

Multi-Mam lanolin je biološki proizvod najbliži prirodnoj masti ljudske kože. Idealan je za nadomještanje i nadopunjavanje masnoće na koži koja se gubi dojenjem. Na taj način štiti bradavice od isušivanja, pucanja i osjetljivosti prije i tijekom dojenja. Budući da lanolin nije potrebno uklanjati prije dojenja, daje optimalnu zaštitu za njegu bradavica. Bezopasno je kada ga dijete proguta.

Multi-Mam Lanolin 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Multi-Mam Lanolin može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam Lanolin nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno. Omekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Možda će pomoći lagano gnječenje ili grijanje tube dlanovima prije uporabe. Prije dojenja Lanolin nije potrebno uklanjati.

Sastav

Sastav

Najčišći, prirodni lanolin bez aditiva.

Napomene

Napomene

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Nije otrovno kada se proguta. Multi-Mam lanolin ima certificiranu čistoću i sigurnost te ga nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran prilikom gutanja djeteta. Kao i kod svih proizvoda, moguća je preosjetljivost, iako se za ovaj proizvod smatra vrlo rijetkom.

Šifra: 1102181
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi