PharmaS PROBalans Lady 14 vaginalnih tableta

PharmaS PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta koji se koristi u svim slučajevima privremenog poremećaja ravnoteže flore urogenitalnog područja.

11,25 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

PharmaS PROBalans Lady je medicinski proizvod za jednokratnu upotrebu u obliku vaginalnih tableta koji se koristi u svim slučajevima privremenog poremećaja ravnoteže flore urogenitalnog područja.

U normalnim uvjetima, vaginalna flora je nastanjena laktobacilima koji, stvaranjem laktatne kiseline održavaju lokalni pH na vrijednostima od 4 do 4,5.

Kiselost rodnice važan je i djelotvoran prirodni način obrane od bakterijskih infekcija. Međutim, često se javljaju stanja koja mogu promijeniti vaginalnu floru i kiselost. U tim slučajevima, veći je rizik od bakterijskih infekcija, povezanih s osjećajem žarenja, svrbežom i pojačanim vaginalnim iscjetkom.

Jedna tableta PROBalans Lady sadrži kulturu Lactobacillus acidophilus La-14, laktatnu kiselinu i aglikone izoflavona iz soje te je formulirana na način da se otopi nekoliko minuta nakon umetanja u rodnicu i tako oslobodi djelatne tvari.

Sastojci proizvoda PROBalans Lady pomažu zakiseliti vaginalno područje snižavanjem pH vrijednosti na 4 – 4,5, kako bi se spriječio rast patogenih mikroorganizama, unaprjeđujući zdravlje i elastičnost stijenke rodnice.

PharmaS PROBalans Lady 14 vaginalnih tableta

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Jedna tableta PharmaS PROBalans Lady navečer, prije odlaska na spavanje, tijekom 14 dana. Liječenje započnite tjedan dana prije predviđene mjesečnice ili neposredno nakon nje.

Nemojte primjenjivati PharmaS PROBalans Lady dulje od 20 dana, bez savjetovanja s ginekologom.

Sastav

Sastav

Jedna tableta za rodnicu sadrži: kulturu Lactobacillus acidophilus – 500.000.000 CFU, laktatnu kiselinu (60 %), 15 mg standardizirani ekstrakt ploda soje (Glicine max) s 40 % izoflavona u obliku aglikona 18 mg.

Pomoćne tvari: manitol ,škrob, E 468, glicerilbehenat, silicijev dioksid.

Napomene

Napomene

Nemojte koristiti PharmaS PROBalans Lady istovremeno s drugim proizvodima za vaginalnu primjenu bez savjetovanja s ginekologom. Proizvod je namijenjen osobama starijim od 14 godina.

Nije zabilježena lokalna nadraženost povezana s primjenom proizvoda PharmaS PROBalans Lady, no u slučaju preosjetljivosti odmah se obratite svom liječniku. Povremeno, a osobito prvih nekoliko dana nakon početka liječenja može se javiti svrbež koji se povlači nakon 2-3 dana.

Čuvati na temperaturi ispod 25 °C. Treba izbjegavati izlaganje izvorima topline i izravnoj sunčevoj svjetlosti. Također treba izbjegavati doticaj s vodom.

SKU: 0002664

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PharmaS PROBalans Lady 14 vaginalnih tableta”