nutripharm Candigynol 10 vagitorija

nutripharm Candigynol pomaže pri simptomatskom liječenju vaginalnih infekcija.

12,98 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Pomaže pri prevenciji i simptomatskom liječenju vaginalnih infekcija (kandidijaza i vulvovaginitis).

Medicinski proizvod. Sadrži CANDIResolve. Biljni kompleks koji sadrži polisaharide iz aloje, eterična ulja kadulje i čajevca i ekstrakt sjemenski grejpa.

Nutripharm Candigynol je medicinski proizvod za pomoć pri simptomatskom liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza).

Namijenjen je za ublažavanje osjećaja pečenja, svrbeža i crvenila, a također je koristan za prevenciju kod osoba s učestalim infekcijama.

  • Bez konzervansa
  • Bez boja i parfema
  • Na biljnoj bazi

nutripharm Candigynol 10 vagitorija

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Simptomatsko liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

Sastav

Sastav

Sadrži CANDIResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje, eterična ulja kadulje i čajevca te ekstrakt sjemenki grejpa).

Napomene

Napomene

Proizvod je za vaginalnu primjenu, ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošljivosti na bilo koji sastojak proizvoda. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice.

SKU: 1002548

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “nutripharm Candigynol 10 vagitorija”