nutripharm IBS formula 10 vrećica

nutripharm IBS formula medicinski proizvod koji je koristan za smanjenje nadutosti te za pravilnu funkciju crijeva te za liječenje simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva. Pospješuje normalizaciju crijevne mikroflore.

12,90 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Medicinski proizvod CE 0426. Okus kruške.

Nutripharm IBS formula je medicinski proizvod velikog kapaciteta vezanja vode, poput spužve te na taj način pomaže u smanjenju simptoma iritabilnog crijeva.

Kod zatvora, djelatna tvar navlači vodu povećavajući volumen i smanjujući tvrdoću stolice.

Kod proljeva, djelatna tvar veže vodu u crijevu te na taj način pomaže formiranje čvršće stolice.

Zahvaljujući prebiotskom učinku, djelatna tvar pomaže u obnovi normalne crijevne mikroflore.

Dodatak simetikona može pomoći u eliminaciji crijevnih plinova čime pomaže u smanjenju boli u trbuhu.

Nutripharm IBS formula posebno je korisna za liječenje simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva, za smanjenje nadutosti i normalizaciju crijevne mikroflore te za pravilnu funkciju crijeva.

Nutripharm IBS formula sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu i simetikon koji sinergistički djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva.

Guar guma apsorbira velike količine vode u lumen crijeva, povećavajući masu i volumen stolice. Istovremeno, zahvaljujući svojoj sposobnosti da apsorbiraju i neutraliziraju egzogene i endogene toksine, vlakna također koriste u smanjenju težine i učestalosti proljevastih stolica. Guar guma regulira funkciju crijeva, podmazuje i povećava količinu vode u stolici te olakšava formiranje stolice.

Osim toga, veže štetne tvari, poput suviška žučnih kiselina, pospješujući njihovu eliminaciju. Simetikon ima snažan učinak surfaktanta koji prevenira vjetrove i prekomjerne plinove u probavnom sustavu. Također, simetikon uklanja pjenu koja se tipično stvara u dispeptičnom želucu.

nutripharm IBS formula 10 vrećica

nutripharm IBS formula 10 vrećica

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzmite jednu vrećicu dnevno. Dozu je moguće povećati na dvije vrećice dnevno. Sadržaj vrećice popijte nerazrijeđen ili pomiješajte s vodom ili nekim drugim napitkom (sok, jogurt).

Sastav

Sastav

Jedna vrećica sadrži:
Tekuća vlakna (guar guma)
Simetikon

Napomene

Napomene

Trudnice i dojilje mogu koristiti nutripharm IBS formulu samo ako je nužno i uz prethodnu konzultaciju s liječnikom. Nije namijenjeno za mlađe od 12 godina. Nemojte koristiti u slučaju intolerancije na proizvod. Kod istovremenog uzimanja uz standardnu terapiju, IBS formulu uzmite samo nakon konzultacije sa svojim liječnikom.

SKU: 0002827

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “nutripharm IBS formula 10 vrećica”