Regulino 10 vrećica

Regulino sadrži laktulozu koja doprinosi ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijevo.

10,09 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Regulino sadrži laktulozu koja doprinosi ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijevo. **tvrdnja odobrena od Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA)

Blagotvorni učinak postiže se uzimanjem pojedinačne porcije od 10 grama laktuloze dnevno.

Dodatak prehrani u vrećicama. 10 vrećica po 10 grama kristalne laktuloze.

Laktuloza je šećer koji se sastoji od galaktoze i fruktoze. Laktuloza se ne može razgraditi u probavnom sustavu i ne resorbira se iz crijeva.

Laktuloza ubrzava tranzitno vrijeme tj. prolaz sadržaja kroz probavni sustav. Za ubrzanje tranzitnog vremena potrebno je uzeti najmanje 10 g laktuloze dnevno.

Tranzitno vrijeme je razdoblje od ulaska do izlaska hrane iz probavnog sustava. Tijekom tranzitnog vremena hrana prolazi kroz želudac, tanko i debelo crijevo. Kroz želudac hrana prolazi 5 sati, a kroz tanko crijevo 6 sati. U žena prolaz kroz debelo crijevo traje 47 sata, a u muškaraca 33 sata.

Regulino 10 vrećica

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Sadržaj jedne vrećice dodajte u 2 decilitra vode i dobro promiješajte da se otopi. Popiti svježe pripremljeno. Nemojte stavljati Regulino u gazirana pića.

Sastav

Sastav

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 vrećica):
Laktuloza: 10g

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Regulino se ne smije uzimati kod preosjetljivosti na laktulozu i srodne šećere (galaktoza, laktoza).

SKU: 1102311

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Regulino 10 vrećica”