Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg 60 kapsula

Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg – patentirani kompleks suhog ekstrakta korjena kurkume 25:1 i ulja korjena kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida.

31,69  28,52 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 28,52 €
CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 – BIOAKTIVNI KURKUMIN I ULJE KURKUME.

Apsorpcija povećana na 100% prirodan način. Dodatak prehrani.

Kurkumin BCM-95 je patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida.

Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida.

Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar-turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube.

Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg  jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume.

U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži  8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma.

Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao  5 g kurkume.

Kurkumin BCM-95 je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije.

Kapsula sadrži samo kurkumin BCM-95 bez punila, konzervansa i umjetnih bojila. Kapsule su biljnog podrijetla. Proizvod je pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg 60 kapsula

Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg 60 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Uzeti jednu kapsulu jednom ili dva puta dnevno nakon obroka ili po preporuci stručne osobe.

Sastav

Sastav

SASTOJCI

KOLIČINA U 2 KAPSULE

Kurkumin BCM-95 500 mg

Patentirani kompleks sva tri kurkuminoida  (kurkumin, demetoksikurkumin i bisdemetoksikurkumin) stnd. na 95% kurkuminoida.

Proizveden je fuzijom kurkumina i eteričnog ulja kurkume posebno obogaćenog na 45% Ar-turmerona. Eterično ulje u formulaciji na 100% prirodan način povećava apsorpciju i bioraspoloživost kurkumina. Znanstveni radovi o učinku Ar- turmerona daju objašnjenje zašto je ova formulacija jedinstvena po sastavu i djelovanju.

1000 mg

Napomene

Napomene

Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante (lijekove za razrjeđivanje krvi) trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

SKU: 0002646 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 28,52 €

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sangreen Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg 60 kapsula”