SPIRANTO flaster 5 komada

SPIRANTO flaster pomaže odraslima i djeci kod prehlade, gripe, sinusitisa, bronhitisa, alergijskog rinitisa, curenja i začepljenog nosa, nesanice. Poboljšava disanje i ublažava nelagodu koja se javlja kod začepljenosti nosa.

5,82 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Aromaterapijski flasteri na bazi eteričnih ulja koji poboljšavaju i olakšavaju simptome kašlja, alergijskog rinitisa, sinusitisa, bronhitisa, začepljenog nosa, nesnice i apneje.

  • jednostavna primjena lijepljenja direktno na odjeću (ne lijepi se na kožu)
  • djelovanje od 8 sati pogodno za spavanje
  • za odrasle i djecu stariju od 2 godine
  • pakiranje od 5 flastera

Spiranto Patch je flaster obogaćen uljem eukaliptusa, mente i lavande u obliku flastera.

EUKALIPTUS – djeluje na gornje dišne putove

META – smanjuje napetost, kašalj i promuklost

LAVANDA – ublažava kašalj i djeluje umirujuće na živčani i mišićni sustav

Flasteri olakšavaju disanje i ublažavaju nelagodu koja nastaje kad se javi prehlada kod djece i začepljen nos. Prirodne pare eukaliptusa, mente i lavande opuštajuće djeluju na disanje, osobito noću. Sastojci flastera suzbijaju curenje iz nosa i pritom pomažu u odčepljivanju nosa.

Primjenjuje se izravno na odjeću te ga mogu koristiti odrasli i djeca starija od 2,5 godine. Kod djece mlađe od 2,5 godine može se zalijepiti u neposrednoj blizini (npr. krevetić).

SPIRANTO flaster 5 komada

SPIRANTO flaster 5 komada

Upute za korištenje

Upute za korištenje

  1. Otvorite vrećicu i izvadite Spiranto Patch.
  2. Skinite prozirni film i flaster zalijepite izravno na odjeću (npr. pidžamu) u predjelu prsnog koša ili u neposrednoj blizini (krevetić).
  3. Djelovanje prirodnih para Spiranto flastera traje 6 – 8h pa se preporučuje koristiti ga preko noći, prije odlaska u krevet.
Sastav

Sastav

ULJE EUKALIPTUSA, METVICE I LAVANDE

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku uporabu. Ne stavljajte na kožu. Ne primjenjuje se u slučaju poznatih alergija na balzamične esencije i kod astmatičnih bolesnika. Ne primjenjuje se kod djece mlađe od 2,5 godine. Upotrijebite flaster samo jednom, zatim ga bacite. Izbjegavajte kontakt s očima, sluznicama i ranama na koži. Čuvati na temperaturi do 30˚C. Nije jestivo. Izbjegavajte izravne zrake sunca i čuvajte proizvod na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Čuvati podalje od dohvata djece.

SKU: 1005745

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPIRANTO flaster 5 komada”