VITANET Diptonet losion za zaštitu od kukaca 100 ml

VITANET Diptonet losion za zaštitu od kukaca hidratantne formulacije s dodatkom citriodiola i geraniola nježno štiti i njeguje kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca.

4,78 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

Diptonet losion za zaštitu od kukaca hidratantne formulacije s dodatkom citriodiola i geraniola nježno štiti i njeguje kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca.

Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Nanesite losion na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela.

Biocidni pripravak s namjenom: zaštita od nametnika, vrsta pripravka 19-repelenti, formulacija – otopina.

Pruža 3 sata zaštite od komaraca. Štiti cijelu obitelj. Losion bez potisnog plina.

VITANET Diptonet losion za zaštitu od kukaca 100 ml

 

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Proizvod treba ravnomjerno nanijeti u tankom sloju i prekriti površinu kože koja se želi zaštititi.

Doza biocidnog proizvoda: nekoliko sekundi isprejavanja (prema potrebi). Djelovanje aktivnih tvari počinje odmah nakon nanošenja i traje do najviše 3 sata. Uporabu ponoviti po potrebi, ovisno o učestalosti i vremenu izloženosti.

Ne preporučuje se djeci mladoj od 2 godine.

Djeca od 2 do 12 godina: jednom dnevno u prisutnosti odrasle osobe.

Odrasli i djeca iznad 12 godina: dva puta dnevno.

Sastav

Sastav

Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, Diethyl Toluamide, Parfum, Polysorbate 20, Geraniol, Cyclized Eucalyptus Citriodora Leaf/Twig Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citronellol, Citric Acid, Linalool, Limonene Citral, Isoeugenol.

Napomene

Napomene

Čuvati izvan dohvata djece. Nakon uporabe temeljiti isprat ruke. Uslijed pojave neželjenih reakcija, odmah isprati repelent s kože te ukoliko je potrebno, potražiti pomoć liječnika. U slučaju dodira 3 očima, ispirati vodom nekoliko minuta. izbjegavati ispuštanje u okoliš. Štetno za vodene organizme. Ambalažu odložiti u odgovarajući spremnik.

SKU: 0005877

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VITANET Diptonet losion za zaštitu od kukaca 100 ml”