Effigerm Wound Wash Hydrogel otopina za ispiranje rana

Effigerm Wound Wash Hydrogel otopina za ispiranje rana koristi se za tretiranje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina i opeklina na koži te za primjenu na neoštećenoj koži – pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.

8,99 12,99 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Za čišćenje, ispiranje i vlaženje rana. Dostupna pakiranja: 60 ml & 150 ml.

Koristi se za tretiranje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina i opeklina na koži te za primjenu na neoštećenoj koži – pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.

Effigerm Wound Wash Hydrogel je formulacija tekućine u spreju, jednostavna za uporabu. Radi se o elektroliziranoj oksidirajućoj vodenoj otopini poznatoj kao hipoklorasta kiselina koja je dermatološki testirana.

Namijenjen je:

  • Za čišćenje i debridiranje područja rane i sprečavanje infekcija.
  • Za zbrinjavanje manjih ogrebotina, razderotina, iritacija, posjekotina, opeklina te neoštećene kože.
  • Kao otopina za ispiranje rana.
  • Za ispiranje i vlaženje.
  • Za bolnu iritiranu kožu.
  • Pomaže u sprječavanju stvaranja biofilma.
  • Može se koristiti za vlaženje obloga za ranu i vlaženje same rane, kao i za lakše uklanjanje obloga s rane na kojoj se formirala krasta.
  • Za ispiranje iritansa povezanih sa neugodnim mirisom rane.

Effigerm Wound Wash Hydrogel je otopina za ispiranje rana te predstavlja elektrokemijski modificiranu otopinu pročišćene vode, uporabom hipokloraste kiseline. Ključni mehanizam djelovanja je modificiranje okruženja rane na način da mehanički uklanjanja strana tijela koja mogu izazvati iritaciju i infekciju kože te osigurava optimalno okruženje u pogledu vlage, kisika i pH kako bi se ubrzao proces zarastanja.

Ne sadrži alkohol, pogodan za primjenu od rođenja te se ne mora ispirati.

Effigerm Wound Wash Hydrogel otopina za ispiranje rana 150 ml (2)

Effigerm Wound Wash Hydrogel otopina za ispiranje rana 150 ml (2)

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti Effigerm Wound Wash Hydrogel na zahvaćeno područje kako bi isprali ranu i tako uklonili prisutna strana tijela. Nanesite po potrebi za optimalnu modifikaciju područja oko rane.

Sastav

Sastav

Svaka bočica Effigerm Wound Wash Hydrogela sadrži: 0,016% hipokloraste kiseline

Pomoćne tvari: ionizirana voda, natrijev klorid, natrij magnezijev fluorosilikatni gel, mononatrijev fosfat

Napomene

Napomene

Ne koristiti Effigerm Wound Wash Hydrogel u slučaju poznate preosjetljivosti ili intolerancije na neki od sastojaka. Za sva pitanja obratite se se svom liječniku ili ljekarniku. Ne gutati. Pogodan je za primjenu od rođenja. Ne sadrži alkohol. Za najbolji učinak ostaviti sprej da se osuši prirodnim putem. Samo za topikalnu primjenu. Ne koristiti duže od 30 dana. Istovremena uporaba sa drugim lijekovima se treba provoditi samo uz savjet liječnika ili ljekarnika.

SKU: 1005687

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Effigerm Wound Wash Hydrogel otopina za ispiranje rana”