Cicatridina mast 30 g

Cicatridina mast ubrzava i poboljšava proces ponovne epitalizacije i obnove tkiva.

11,30 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Natrijeva sol hijaluronske kiseline 0,2% mast. Medicinski proizvod.

Cicatridina mast djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Zahvaljujući sposobnosti zadržavanja vode, hijaluronska kiselina stvara film koji hidratizira, ubrzava i poboljšava proces ponovne epitalizacije i obnove tkiva.

Indikacije

Pomoćno liječenje tijekom zacjeljivanja u slučaju:

  • nadražaja i crvenila
  • nakon postupaka pilinga, epilacije i lasera
  • površinskih rana: raspuklina, ogrebotina, abrazija, osipa, površinskih porezotina
  • dubokih rana: kirurških rana, rana od dekubitusa, čireva, opeklina prvog i drugog stupnja

Cicatridina mast 30 g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Operite ruke prije i nakon korištenja medicinskog proizvoda. Preporuka je prije svake primjene temeljito očistiti dio koji se tretira. Probijte brtvljenje tube pomoću stražnje strane čepa. Laganom masažom nanesite odgovarajuću količinu proizvoda ovisno o području koje se tretira. Prema potrebi zaštititi gazom. Zatvorite tubu čepom.

Odrasli i djeca: nanijeti 2-3 puta dnevno ili prema uputi liječnika.

Ako je potrebno, mast se može primjenjivati dulje vrijeme. U svakom slučaju, nakon 30 dana kontinuirane upotrebe prekinite liječenje i obratite se liječniku.

Sastav

Sastav

Natrijeva sol hijaluronske kiseline 0,2%, voda, tekući parafin, cetilni i stearilni alkohol, ulje slatkog badema, STEARETH-2, STEARETH-21, glicerol, sorbitol, silikonsko ulje, klorheksidin diglukonat, imidazolidinil urejA, EDTA dinatrijeva sol, BHT

Napomene

Napomene

Ne primijeniti u slučaju osobne preosjetljivosti na neki od sastojaka medicinskog proizvoda. Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Cicatridina masti istodobno uz druge medicinske proizvode ili lijekove za lokalnu uporabu.

Primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajnija, može uzrokovati preosjetljivost. Ako se to dogodi, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju. Ako se pojave štetni događaji, obavijestite Vašeg liječnika ili ljekarnika.

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne gutati.

SKU: 0005340

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cicatridina mast 30 g”