HYALO GYN hidratantne vaginalne ovule 10 komada

HYALO GYN hidratantne vaginalne ovule dopunjaju liječenje suhoće rodnice različitih uzoraka, pomažu prirodnom cijeljenju sitnih oštećenja sluznice rodnice izazvanih trenjem. 10 vaginalnih ovula.

15,95 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

HYALO GYN hidratantne vaginalne ovule je medicinski proizvod koje sadrže Hydeal-D 0,2%, derivat hijaluronske kiseline koja omogućuje produljeno otpuštanje na mjestu primjene. Bez parabena.

Hijaluronska kiselina je prirodna molekula koja održava odgovarajući stupanj hidratacije u tkivima i ima temeljnu ulogu u procesima cijeljenja tkiva. Formulacija bazirana na Hydeal-D omogućuje optimalno prianjanje na sluznicu rodnice, ima produljeni hidratacijski učinak i potiče prirodno cijeljenje sitnih oštećenja sluznice.

Ovule dopunjaju liječenje suhoće rodnice različitih uzoraka, pomažu prirodnom cijeljenju sitnih oštećenja sluznice rodnice izazvanih trenjem.

HYALO GYN hidratantne vaginalne ovule 10 komada

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučuje se primijeniti 1 vaginalnu ovulu navečer prije spavanja.

Sastav

Sastav

Hydeal-D 0,2%, gliceridi biljnog podrijetla, metilpropandiol, 1,2-heksandiol, kaprililglikol, pročišćena voda, mliječna kiselina.

Napomene

Napomene

Samo za primjenu u rodnicu. U slučaju vaginalne infekcije rodnice, savjetujte se s liječnikom prije korištenja proizvoda. U bolesnica s osobitom preosjetljivošću na bilo koji sastojak proizvoda i/ili na početku liječenja, može doći do prolaznog peckanja ili osjećaja topline u rodnici. U slučaju dugotrajnog peckanja, preporučuje se prekinuti terapiju liječenje i savjetovati se s liječnikom.

U slučaju trudnoće, dojenja i primijene u djece, savjetujte se s liječnikom prije korištenja. Proizvod je kompatibilan s lubriciranim/nelubriciranim lateks, poliizoprenskim i poliuretanskim kondomima. Nemojte koristiti istodobno s vaginalnim proizvodima koji sadrže kvarterne amonijeve soli (na primer benzalkonijev klorid), jer mogu stupiti u interakciju s hijaluronskom kiselinom.

Nemojte koristiti ako je pakiranje oštećeno jer to može značiti da proizvod nije zaštićen plastičnim omotom. Ne bacajte praznu ambalažu u okoliš. Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju. Čuvajte izvan pogleda i dohvata djece. Kao i kod ostalih proizvoda koji se koriste za terapiju suhoće rodnice li drugih promjena sluznice rodnice, može se pojaviti slabi bjelkasti iscjedak bez mirisa, uglavnom vidljiv ujutro nakon primijene i smatra se normalnom pojavom.

SKU: 1002276

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HYALO GYN hidratantne vaginalne ovule 10 komada”