apipharma Pikosan Safari Tropical sprej 100 ml

Pikosan Safari Tropical 3-aktiv pruža ultra snažnu i dugotrajnu zaštitu od komaraca, krpelja i drugih insekata. Puža preko 12 sati zaštite od uboda. dermatološki ispitano. Ne sadrži umjetna bojila, mirise, silikone i parabene.

7,58 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Pikosan Safari Tropical 3-aktiv – vaša ultimativna obrana od komaraca, krpelja i ostalih insekata! Sprej koji pruža ultra snažnu i dugotrajnu zaštitu zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu.

Ključni sastojak Pikosan spreja je ikaridin, koji se nalazi u koncentraciji od čak 25% koja pruža zaštitu 12+ sati. Kombinacija eteričnih ulja pridonose njegovoj učinkovitosti.

Ikaridin pruža pouzdanu zaštitu od različitih insekata čak do 14 sati, što ga čini najdugotrajnijim i najsigurnijim repelentom u odnosu na druge. Učinci ikaridina temelje se na stvaranju zaštitnog mirisnog sloja na koži koji blokira emisiju CO2 i istovremeno blokira olfaktorne senzore komaraca i drugih insekata, a da pritom ne masti kožu.

Temeljem toksikoloških istraživanja dokazano je da ikaridin pokazuje znatno slabiju apsorpciju putem kože do organa (u odnosu na DEET) i brzo stvaranje zaštitnog sloja te se kao takav preporučuje kao siguran repelent za djecu i odrasle.

Pikosan Safari Tropical sprej obogaćen je posebnom formulom eteričnih ulja lavandina i litsea cubebe koji pružaju dodatnu zaštitu od insekata, dok istovremeno njeguju kožu. Svojom snažnom formulacijom štiti kožu od insekata u svim uvjetima, a pritom je i siguran za okoliš.

  • Ne uzrokuje iritaciju i preosjetljivost kože.
  • Ne ostavlja masni trag na koži i osigurat će vam ugodno iskustvo tijekom cijelog dana.
  • Ne sadrži silikone, parabene, umjetne mirise i bojila.
  • Ugodnog je mirisa.
  • Dermatološki testirano.

Budite spremni na sve izazove koje priroda može donijeti uz Pikosan liniju.

Pikosan Safari Tropical sprej 100 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije upotrebe protresti! Ravnomjerno nanijeti proizvod na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koji se žele zaštititi, 2 do 3 puta dnevno ili prema potrebi. Izbjegavati kontakt s očima.

Sastav

Sastav

Alcohol Denat., Aqua, Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Glycerin, Lavandula Hybrida Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

BIOCIDNI PRIPRAVAK S NAMJENOM: ZAŠTITA OD KOMARACA I DRUGIH INSEKATA
VRSTA PRIPRAVKA: 19-REPELENTI

Napomene

Napomene

Samo za vanjsku upotrebu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine. Ne stavljati na oštećenu, upaljenu, iritiranu, ispucanu kožu te kožu s jakim sunčevim opeklinama. Ne nanositi djeci na dlanove. U slučaju iritacije odmah prekinuti primjenu.
U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika.
Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Odložiti sadržaj/spremnik predajom tvrtki ovlaštenoj za sakupljanje otpada.

SKU: 1005316

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “apipharma Pikosan Safari Tropical sprej 100 ml”