SOLGAR Evening Primrose Oil 500 mg 30 kapsula

SOLGAR Evening Primrose Oil je dodatak prehrani s uljem sjemenki noćurka, te je odličan je izvor gama-linolenske kiseline.

18,20 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Dodatak prehrani s uljem sjemenki noćurka.

SOLGAR EVENING PRIMROSE OIL 500 mg odličan je izvor gama-linolenske kiseline. Ulje je dobiveno iz sjemenki biljke noćurka, koja raste u Sjevernoj Americi te ima cvijet žarko žute boje, a cvjeta navečer, po čemu je i dobila naziv.

Povoljni učinci ulja noćurka pripisuju se visokom udjelu omega-6 nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA), koja se inače nalazi i u ribljem ulju.

Ulje je dobiveno hladnim prešanjem sjemenki noćurka i bogat je izvor omega-6 masnih kiselina. Iako naše tijelo može sintetizirati omega-6 masne kiseline, to ne mora uvijek biti u dostatnoj količini te bi bilo dobro razmotriti dodatan unos nutrijenata.

Ovaj dodatak prehrani je prirodan izvor esencijalnih omega-6 masnih kiselina, a dolazi u obliku softgel kapsula koje se lako gutaju. Softgel kapsule ne sadržavaju gluten, pšenicu ni mliječne proizvode.

Svi Solgar proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

  • Hladno prešano ulje žutog noćurka visoke kvalitete
  • Proizvedeno bez upotrebe kemijskih otapala
  • Jedan od najboljih izvora nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA)
  • U obliku softgel kapsula koje se lako gutaju

Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka.

SOLGAR Evening Primrose Oil 500 mg 30 kapsula

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Preporučena dnevna doza: 3 kapsule na dan.

Sastav

Sastav

Ključne hranjive tvari:

Ulje noćurka: 1500 mg

Ulje sjemenki noćurka (koje sadrži linolnu i gama-linolensku kiselinu)

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu.

Napomene

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

SKU: 1002967

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SOLGAR Evening Primrose Oil 500 mg 30 kapsula”