STERIMAR baby DUO-PACK

STERIMAR baby duo-pack sadrži Baby hipertoničnu otopinu 50 ml i Baby izotoničnu otopinu 50 ml.

13,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

STERIMAR baby DUO-PACK sadrži:

  1. STERIMAR Baby HIPERTONIČNA OTOPINA 50 ml

Hipertonična otopina morske vode u spreju, za čišćenje i higijenu začepljenog nosa kod dojenčadi od 3. mjeseca i male djece. Sterimar Baby HYPERTONIC je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece.

Ova jedinstvena hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena je solima mangana i bakra, a preporučuje se za nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice (kod obične prehlade, rinofaringitisa, alergijskog rinitisa i sinusitisa), zaštitu od širenja bakterija i infekcije iz nosne šupljine u okolne regije.

Pogodna je i za čišćenje nosne šupljine u svrhu poboljšanja terapije lijekovima. Sterimar Baby HYPERTONIC je proizvod posebno osmišljen za dojenčad od 3. mjeseca života i malu djecu.

Sadržaj soli hipertonične otopine morske vode (oko 1,7%) i tlak raspršivanja otopine prilagođeni su nježnoj i osjetljivoj nosnoj sluznici dojenčadi i male djece.

      2. STERIMAR Baby IZOTONIČNA OTOPINA 50 ml

Sterimar Baby ZA HIGIJENU NOSA je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina se može koristiti od rođenja.

Za svakodnevnu upotrebu. Medicinski proizvod. Bez konzervansa.

Izotonična otopina morske vode u spreju za čišćenje i svakodnevnu higijenu nosa kod novorođenčadi, dojenčadi i male djece.

STERIMAR baby DUO-PACK

STERIMAR baby DUO-PACK

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Baby izotonična otopina: Prije prve upotrebe dobro je skinuti i zatim pažljivo utisnuti nosni aplikator u ležište, kako bi se raspršivač pripremio za korištenje. Raspršiti u svaku nosnicu 2 do 6 puta na dan, po potrebi i češće.

Baby hipertonična otopina: Prije prve upotrebe dobro je skinuti i zatim pažljivo utisnuti nosni aplikator u ležište, kako bi se raspršivač pripremio za korištenje. Raspršiti u svaku nosnicu 2 do 6 puta na dan, po potrebi i češće.

Sastav

Sastav

Baby izotonična otopina: Sastav u 100 ml otopine: morska voda = 31,82 ml (morska voda prirodno je bogata mineralima i oligoelementima koji imaju povoljan učinak na nosnu sluznicu), pročišćena voda.

Baby hipertonična otopina: Sastav u 100 ml otopine: morska voda = 60 ml, pročišćena voda = 40 ml, soli mangana i bakra u tragovima.

Napomene

Napomene

Čuvati na sobnoj temperaturi do 25°C. Spremnik je pod tlakom (inertni dušik koji ne dolazi u dodir s otopinom jer se nalazi između unutarnje vrećice i vanjskog spremnika). Ne izlagati suncu, ne izlagati temperaturi većoj od 50°C. Prazan spremnik ne bušiti ili spaljivati.

SKU: 1102718

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STERIMAR baby DUO-PACK”