STERIMAR Izotonična otopina za nos

STERIMAR Izotonična otopina za nos za svakodnevnu higijenu nosa djece i odraslih.

9,75 12,00 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Izotonična otopina morske vode u spreju, za ovlaživanje i svakodnevnu higijenu nosa. Medicinski proizvod.

ZA HIGIJENU NOSA se preporučuje za svakodnevnu higijenu nosne šupljine djece i odraslih. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji mikroraspršivanja, Sterimar nježno oblaže nosnu sluznicu i vraća joj prirodnu vlažnost, omogućujući prohodnost nosa, zdravo i pravilno disanje.

Bogata oligoelementima iz prirodnog izvora. Bez konzervansa.

Prikladno za dojenčad od 6. mjeseca, djecu i odrasle.

Dolazi u pakiranjima od 50 ml i 100 ml.

Iskoristite pogodnost promo pakiranja i za 1 kupljeni Sterimar izotonični 100 ml na poklon dobivate Sterimar izotonični 50 ml.

STERIMAR Izotonična otopina za nos

STERIMAR Izotonična otopina za nos

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Prije prve upotrebe preporučljivo je skinuti i potom pažljivo utisnuti nosni aplikator u ležište te kratkim pritiskom probati raspršivanje, kako bi se proizvod pripremio za korištenje. Raspršiti u svaku nosnicu 2 do 6 puta na dan, po potrebi i češće.

Sastav

Sastav

Sastav u 100 ml otopine: morska voda = 31,82 ml (morska voda prirodno je bogata mineralima i oligoelementima koji imaju povoljan učinak na nosnu sluznicu), pročišćena voda.

Napomene

Napomene

Spremnik je pod tlakom (inertni dušik koji ne dolazi u dodir s otopinom jer se nalazi između unutarnje vrećice i vanjskog spremnika). Ne izlagati suncu, ne izlagati temperaturi većoj od 50°C. Prazan spremnik ne bušiti ili spaljivati.  Čuvati na sobnoj temperaturi do 25°C.

SKU: 0002870

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STERIMAR Izotonična otopina za nos”