adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “yasenka Hemerosal gel 25 g”

yasenka Hemerosal gel 25 g

yasenka Hemerosal gel protiv hemoroide i analnih fisura.

9,20  | 69,32 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis proizvoda

Yasenka Hemerosal Gel:

  • Za unutarnje i vanjske hemeroide
  • Smanjuje svrbež i otekline
  • Ublažava bol
  • Zaustavlja krvarenje

Yasenka Hemerosal gel za hemoroide je medicinski proizvod baziran na biljnim ekstraktima, a namijenjen za uklanjanje analne nelagode povezane s hemoroidima (svrbež, oteklina, iritacija sluznice) i analnim fisurama s učinkom brzog ublažavanja boli.

Sadrži ekstrakte biljaka Aloe Vere, Geranium Thunbergii i Pogostemon Cabli i namijenjen je za unutarnje i vanjske hemoroide. Dolazi u obliku gela, brzo se upija i ne ostavlja tragove, a u pakiranju sadrži i aplikator za lakšu uporabu. Aktivni prirodni sastojci omogućuju uporabu koja nije vremenski ograničena.

Gel je indiciran za njegu anorekltalnog područja, za umirivanje, ublažavanje i smirivanje unutarnjih ili vanjskih hemoroida, analnih fisura, krvarenja i za zaštitu sluznice zahvaćenih područja.

Siguran za korištenje kod djece starije od 12 godina i trudnica.

yasenka Hemerosal gel 25 g

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Nanijeti na čisti analni otvor 1-2 puta na dan, po potrebi upotrijebiti aplikator. Siguran za korištenje kod djece starije od 12 godina i trudnica.

Sastav

Sastav

Ekstrakt biljke Aloe Barbadensis, ekstrakt biljke Geranium Thunbergii, ekstrakt biljke Pogostemon Cablin, karbomer, trietanolamin, pročišćena voda.

Napomene

Napomene

Čuvati od dohvata djece. Ne gutati. Izbjegavati dodir s očima. Ne upotrebljavati u slučaju alergije (preosjetljivost) na neki od sastojaka proizvoda. Ne upotrebljavati oštećene proizvode, niti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Šifra: 1002136
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi