iDRATA 4 vrećice

iDRATA vrećice služe za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom vode i elektrolita uzrokovane dijarejom, povraćanjem ili povećanim znojenjem.

8,69 

CIJENA s uključenim PDV-om
Opis

Hrana za posebne medicinske potrebe koja sadrži vodu, glukozu i elektrolite. Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom vode i elektrolita uzrokovane dijarejom., povraćanjem ili povećanim znojenjem. Sastav prema WHO i ESPGHAN preporukama.

Okusi naranča, limun i jagoda.  4 vrećice x 62,50 ml = 250 ml

Sadrži šećere i zaslađivače. Za oralnu upotrebu. Proizvod je spreman za konzumiranje na sobnoj temperaturi, preporuča se konzumiranje ohlađenog ili smrznutog.

iDRATA 4 vrećice

iDRATA 4 vrećice

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Otvoriti vrećicu, sadržaj staviti u usta i popiti te konzumirati u malim količinama svake 2 do 3 minute.

Prikladan za djecu od 3 godine i odrasle.

Djeci od 3 godine do 15 godina starosti, preporučeno je uzeti 250 ml (4 vrećice). Dnevno se može uzeti najviše 8 vrećica. Proizvod je spreman za konzumiranje na sobnoj temperaturi, preporuča se konzumiranje ohlađenog ili smrznutog. Jednom otvoren proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti unutar 24h.

Sastav

Sastav

Voda, glukoza monohidrat, zgušnjivač: (karagenan), natrijev citrat dihidrat, regulator kiselosti (limunska kiselina), natrijev klorid, kalijev klorid, konzervansi (natrijev benzoat, kalijev sorbat), sladilo (sukraloza), aroma (jagoda, limun, naranča), prirodna bojila (E-162, E-100). Proizvod okusa naranče sadrži 0,2 g/ askorbinske kiseline radi poboljšanja stabilnosti.

Napomene

Napomene

Proizvod uzimati pod liječničkim nadzorom za dijetalnu prehranu blage do umjerene dehidracije kao što je navedeno u Regulativi EU 2016/128 Europske komisije. Proizvod ne sadrži laktozu ni gluten te je pogodan korištenje kod osoba s intolerancijom na laktozu i gluten. Proizvod nije primjeren kao jedini izvor prehrane. Proizvod sadži glukozu te ga dijabetičari moraju uzimati pod liječničkim nadzorom. Proizvod nije primjeren za parenteralno upotrebu. Ne koristiti u slučaju alergije na bio koji sastojak proizvoda. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Liječnik propisuje količine i doziranje ovisno o stupnju dehidracije, tjelesnoj masi i starosnoj dobi. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićeno od izvora topline, u originalnom pakiranju na temperaturi do 25°C.

SKU: 1102828

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “iDRATA 4 vrećice”