Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu 30 ml

Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu – za pomoćno liječenje kondiloma uzrokovanih HPV-om na površini genitalija.

19,12 

CIJENA s uključenim PDV-om

Nema na zalihi

Opis

INDIKACIJE

Papilocare genitalni gel koji ne sadrži hormone sa svojstvima vlaženja i obnove epitela na površini genitalija. Indiciran je za vlaženje i obnovu sluznice površine genitalija kada je potrebna posebna njega, nakon određenih medicinskih/kirurških zahvata (na primjer, lasersko uklanjanje kondiloma ili bradavica na površini genitalija izazvanih HPV-om).

SVOJSTVA

Formulacija za intenzivno vlaženje s niosomima hijaluronske kiseline i ß-glukana, koji poboljšavaju funkciju kožne barijere. Sadrži ekstrakte (Azadirachta indica, Coriolus versicolor, fitosomi biljke Centella asiatica) koji održavaju ravnotežu, obnavljaju i imaju antioksidativna svojstva. Prebiotici i mliječna kiselina održavaju mikrobiotu intimnog područja. Aloe vera omogućuje vlaženje, epitelizaciju i obnovu površine genitalija. Na taj način površina genitalija oporavlja svoje normalne karakteristike fleksibilnosti i vlaženja, čime se pospješuje prirodni proces zacjeljivanja.

Glavno djelovanje sastojaka Papilocare®:

  • Niosomi hijaluronske kiseline: imaju učinak površinskog vlaženja tkiva čime pružaju elastičnost.
  • Niosomi ß-glukana: zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, održavaju strukturu i prirodnu funkcionalnost kože i sluznica.
  • Fitosomi biljke Centella asiatica: pomažu zacjeljenju sluznice.
  • BioEcolia®: alfa-oligoglukan koji potiče rast dobrih bakterija i uravnotežuje mikrobiotu na površini genitalija.
  • Aloe vera: učinak vlaženja, ponovne epitelizacije i boljeg zacjeljenja površine genitalija.
  • Coriolus versicolor: učinak ponovne epitelizacije lezija i mikrolezija na površini genitalija.
  • Ekstrakt biljke nim: emulgirajući učinak koji potiče prirodni proces zacjeljenja, uz ublažavanje simptoma crvenila i svrbeža.
Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu 30 ml

Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu 30 ml

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Vrhovima prstiju nanijeti na površinu genitalija. Preporučuju se dvije primjene dnevno, a najmanje jednu treba primijeniti navečer, prije odlaska na spavanje.

U žena se može koristiti zajedno s Papilocare® gelom za rodnicu.

Sastav

Sastav

Niosomi hijaluronske kiseline, niosomi β-glukana, fitosomi biljke Centella asiatica, BioEcolia®, Aloe vera, Coriolus versicolor, ekstrakt biljke nim.

Napomene

Napomene

Ne primjenjivati u osoba s poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka. U određenim rijetkim slučajevima, mogući su svrbež ili nadraženost na mjestu primjene. Ako nakon primjene osjetite nelagodu, prekinite primjenu i obratite se liječniku. U slučaju trudnoće, prije primjene, obratite se liječniku.

SKU: 1102424

Povezani proizvodi

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu 30 ml”