adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Dietpharm Makulin Complete Care otopina za leće

kontaktne leće • meke, polutvrde, tvrde • čišćenje i čuvanje

7.40  | 55.76 kn12.50  | 94.18 kn

CIJENA s uključenim PDV-om

Opis

Makulin® Complete Care otopina za kontaktne leće kvalitetan je izbor za dezinfekciju i čuvanje svih vrsta kontaktnih leća te je pogodna je i za osjetljive oči. Makulin. Očigledno dobar.

Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidraciju, podmazivanje, vlaženje, ispiranje i uklanjanje naslaga bjelančevina. Za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikonskog hidrogela. Prikladno za osjetljive i suhe oči. Proizvod je dostupan u pakiranju od 380 ml otopine uz koju se dobije i kutijica za leće.

Antibakterijska kutijica za leće koja se dobije uz Makulin® Complete Care otopinu za leće impregnirana je srebrnim ionima. Impregnacija kutije za leće srebrnim ionima smanjuje mogućnost onečišćenja kutije. Antibakterijsko djelovanje iona srebra započinje punjenjem kutijice Makulin® Complete Care otopinom za leće.

Upute za korištenje

Upute za korištenje

Pažljivo operite i osušite ruke. Uklonite leće, stavite nekoliko kapljica otopine i protrljajte površinu leće. Isperite leće otopinom kako biste uklonili sve naslage. Stavite leće u kutijicu i napunite je otopinom. Ostavite kontaktne leće da se namaču najmanje 4 sata ili još bolje preko noći. Lagano protresite kutijicu prije uklanjanja leće. Leće su spremne za uporabu. Nakon uporabe bacite otopinu.

Sastav

Sastav

Izotonična puferirana otopina na pH 7.2, sadrži: Poliheksametilen bigvanid (0,0001%), Mirapol A15, natrijev edetat, polimer metiloksirana i natrijev hijaluronat (0,025%).

Napomene

Napomene

Sterilno do prvog otvaranja. Dobro zatvorite bočicu nakon uporabe. Upotrijebite proizvod u roku od 90 dana od prvog otvaranja. Nemojte zamrzavati, držite podalje od izvora topline. Držite izvan dohvata djece. Nemojte popiti

SKU: 0002779
adiva

Ostvarite nagradne bodove

Za jedan potrošeni euro korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Saznaj više ovdje.

Povezani proizvodi